Leilighetskompleks, Bodø

Eiendommen ligger i grensen mellom et boligfelt og ett industriområde med en fantastisk utsikt mot fjellene rundt Bodø.

Koseptet er et bygg som har en struktur sterk nok til å stå tydelig ved siden av sin nabo på den ene siden (et stort næringsbygg) som samtidig skaper gode bokvaliteter. Uterom måtte også løses med en sterk  idé da rammene for dette var svært utfordrende.(Næringsbygg og vei som nærmeste naboer.)

Grepet ble et bygg i tre etasjer delvis beliggende over en parkeringskjeller.

På taket av parkeringskjelleren er en offeltlig Plaza med perfekte sol og utsiktsforhold. Opp dit leder en bred trapp som en kan sitte i og nyte utsikten.

Prosjektet inneholder fem leiligheter som alle har universell utforming og tilfredstiller husbankens standarder.

Hele tredjeetasjen er én leilighet med direkte inngang fra heis. Herfra ledes én inn i en hall med bibliotekskrok. Leiligheten har en sentral åpen peis og to balkonger; én fra stue og én fra kjøkken.

Prosjektets materialer: Massivtreelementer.

Kategori: Bolig