Leilighetsbygg Geitmyrsveien

Prosjektet i Geitmyrsveien 33C ligger fantastisk til med St.Hanshaugparken rett foran seg i sørvest. Utsikten mot parken har vært sentral i utformingen av bygget. Bygningen er gitt en enkel form med et moderne uttrykk, men likevel i et samspill med den eldre omkringliggende bygningsmassen. Vinduene er derfor gitt et dørhøyt format som bidrar til å gi fasadene en ro og en verdighet og balkongene mot parken ligger delvis inne i bygningsvolumet og er slik med på å skulpturere fasaden. Bygningen er funksjonell med enkel adkomst via inngang på bakkeplan eller via parkeringskjeller, og alle leiligheter har tilgang direkte til egne utearealer i tillegg til fellesarealer på bakkeplan og takterrasse. Det er fokusert på å få til planer med god møblerbarhet og gode kvaliteter mht lys og utsikt. Leilighetene som vender mot parken er gitt større vindusåpninger som gjør at den grønne parken blir svært tilstedeværende i interiøret og balkongene blir som en fortsettelse av stuerommet ut i det grønne. Bygget er tenkt i en lys rustikk tegl med et varmt spill av rødt og gult  som vil stå godt til nabobygningene.

Kategori: Bolig